O nama

logo-veliki-slider

MALA KAVANA

Ugositeljski obrt Mala Kavana službeno je počeo sa radom upisom u obrtni registar 10. Svibnja 2005. godine i to preuzimajući istoimeni caffe bar na Splitu 3,  na adresi Ruđera Boškovića bb. U našim samim počecima, imali smo 3 zaposlenika te jedan mali caffe bar na istoimenoj adresi. Želja da budemo drugačiji od ostalih, kao što smo i bili od samog početka, navodi nas da koristimo najsuvremenije tehnologije u poslovanju, uvodimo nove trendove u primanju narudžbi i posluživanju na potpuno drugačiji način a da opet zadržimo stari dobri duh ugostiteljstva, jer smisao svakog našeg objekta je da se Vi osjećate ugodno i toplo te naravno, dobijete vašu narudžbu u najkraćem mogućem vremenu.  
     Danas Mala kavana ima oko 90 zaposlenih i cilj nam je postati vodeće ugostiteljstvo ovog tipa na području Dubrovačko – Neretvanske, Splitsko Dalmatinske te Šibensko Kninske Županije a samim time jedno od najvećih u Hrvatskoj.

     Gdje je priča počela....

Mala kavana Split 3 službeno je preuzeta 10. Svibnja 2005.godine. Naime, na postojećoj lokaciji već je postojao mali caffe bar Mala Kavana. U skladu sa imenom caffe bar Mala Kavana bio je male površine, cca 40 četvornih metara. No međutim, zbog velikog interesa naših dragih gostiju i pametnim ulaganjem caffe bar se nekoliko puta proširivao i preuređivao te danas ima preko 250 sjedećih mijesta.
Mala Kavana Split 3 s vremenom je postala sinonim za dugotrajne ćakule te ispijanje kave za studente sa sveučilišnog kampusa udaljenog nekoliko stotina metara.

Nakon nekog vremena....
, kako bi upotpunili  ponudu našim  gostima na Splitu 3, otvorili smo Fast food/Sandwich bar, potpuno drugačiji od mnoštva drugih objekata sličnog sadržaja. 

Zašto smo drugačiji?
Zato što svaki dan naš tim vrijednih djelatnika priprema za Vas frišku hranu, pritom upotrebljavajući namirnice osobođene aditiva i kemikalija. Način na koji spravljamo naša jela razlikuje nas uvelike od drugih, jer sa pripremom jela počinjemo tek kad Vi naručite. Sviježe pečeni kruh iz naše kuhinje daje sendvićima poseban okus jer želimo da budu bolji od drugih. Naši proizvodi nemaju rok trajanja jer se propremaju friško isključivo za Vas, sa onim sastojcima koje Vi odaberete da bi uživali u njima. Sva jela sa grila također se friško peku jer Vam želimo pružiti najljepše užitke, pritom vodeći računa da koristimo kvalitetne sastojke od kojih je većina domaćih proizvođača.
U velikoj najezdi objekata brze prehrane, svojom hranom želimo biti posebni i kvalitetni, čime želimo zadobiti Vaše povjerenje.

A Vaše povjerenje nas tjera da....
 ...u kolovozu 2011. Godine otvarimo caffe bar na Žnjanu, na jednoj od najljepših Splitskih plaža. S vremenom, Caffe Bar Mala Kavana Žnjan postaje ne samo ljetna top destinacija u Splitu zbog svoje gastro ponude, nego i mjesto za ugodno druženje, obiteljske ručkove i u jesenskom i zimskom periodu.
A onda veliko priznanje...
Ciljem da postanemo vodeći lanac caffeterija u Splitu, u ožujku, 2012. godine, otvaramo, danas kultno mjesto na Ravnjim Njivama, mjesto za poslovne sastanke ali i druženja gostiju sa područja Ravnih Njiva, Pujanki te Brda. Danas je, Mala Kavana Ravne Njive jedna od naših najuspješnijih caffeterija, čijim otvaranjem definitivno postajemo vodeći lanac na području Splita te dobivamo nagradu od Hrvatske Gospodarske Komore za ulazak među 10% najuspješnijih obrta u Hrvatskoj.
Politika UO Mala Kavana jest da na području Splita otvaramo caffeterije na najfrekventnijim lokacijama te vodeći se time...
... u studenom, 2013. godine...
... otvaramo caffe bar Mala Kavana Lokve, u Splitskoj kući zdravlja, simpatični i jedan od najljepših caffe barova u Splitu.

Mala Kavana

Ruđera Boškovića bb, Split
Split
21000
Hrvatska
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+385(0)21 455 094
www.malakavana.hr